Arturo Floorconfigurator

Arturo Floorconfigurator maakt het mogelijk om designs voor gietvloeren met flakes direct online te visualiseren. Deze tool is ideaal voor architecten, interieurontwerpers en vloerenbedrijven om het ontwerp van de gietvloer aan te laten sluiten bij de andere materialen die in een project worden gebruikt.

Ontwerp je eigen flakes-vloer

Flakes zijn kleurvlokken die worden ingestrooid in een natte gietvloer om de vloer te voorzien van een decoratief element. Via floorconfigurator.com is het heel eenvoudig om online in een paar stappen de gietvloer met flakes virtueel samen te stellen. Het kiezen van de basiskleur van de gietvloer is de eerste stap. Daarna is er keuze uit twee verschillende maten flakes. Een kleine maat voor een subtiel effect of grote flakes die vaak worden gebruikt als decoratief element voor grotere oppervlaktes. Vervolgens is het mogelijk om verschillende kleuren flakes in te strooien. De hoeveelheid flakes is variabel in te stellen met een schuifbalk van 5 tot 100%. Voor de basiskleur van de gietvloer zijn 40 RAL-kleuren geselecteerd. Met deze basiskleur kunnen drie verschillende kleuren flakes worden gecombineerd uit het pallet van 30 flakes-kleuren.

Direct zichtbaar

Na elke klik wordt de samengestelde vloer direct realistisch op het beeldscherm getoond. Elk ontwerp kan vervolgens als pdf-bestand gedownload worden of via Social Media op Facebook, Twitter en Pinterest gedeeld worden. Een staal aanvragen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De floorconfigurator is geschikt voor pc, tablet en smartphone.

Probeer het zelf op floorconfigurator.com

Verschillende vloersystemen

Flakes kunnen worden gebruikt in alle gangbare Arturo vloersystemen.  Door het decoratieve effect van flakes is de vloer optisch minder gevoelig voor vuil, anders gezegd ‘je ziet minder op een vloer met flakes’. Het aanleggen van een gietvloer is afhankelijk van de ondergrond (beton of zandcement/ anhydriet) en de gekozen opbouw. In het algemeen kost het aanleggen van een Arturo Gietvloer 3-5 dagen. Na 24 uur is de vloer beloopbaar en na 72 uur kunt u meubels ed. plaatsen.

Hoogwaardig design en duurzaamheid

Arturo Unique Flooring maakt gietvloeren en andere kunstharsvloeren die nauw aansluiten bij de functie van de ruimte en daarnaast de mogelijkheid bieden om het ontwerp af te stemmen op de gewenste uitstraling. 

 

Naast de ontwerpen van de floorconfigurator biedt Arturo de Arturo Color Collection met gietvloeren in unikleuren, betonlook en flakes. De gietvloeren met flakes uit de Arturo Color Collection zijn kant-en-klare flakesmixen die uit voorraad leverbaar zijn.

Arturo vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Alle Arturo producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen.