COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Arturo Color Collection 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Coolblue Rotterdam

Nieuw hoofdkantoor aan het Weena

  • Type gebouw: Gebouwen
  • Merk: UZIN, Arturo
  • Land: Nederland

Coolblue Rotterdam

De jonge en dynamische onderneming Coolblue zocht een nieuwe werkomgeving voor al haar kantooractiviteiten. Het nieuwe hoofdkantoor bevindt zich in het hart van Rotterdam aan het Weena. De inrichting is ontworpen door architectenbureau Broekbakema.

De firma Careson b.v. uit Rotterdam heeft de uitvoering van gehele project voor hun rekening genomen. Niet alleen de vloer, ook het datamanagement, het inrichten van de werkplekken, de complete E en W installatie en het plaatsen van de glazen wanden waarmee aparte kantoorruimten en themakamers zijn gecreëerd, is verzorgd door Careson b.v.

De basis van het interieur is neutraal gehouden zodat de krachtige huisstijlkleuren en themakamers goed tot zijn recht komen. De themakamers hebben vaak een Rotterdamse knipoog en weerspiegelen de creatieve en krachtige stijl van dit jonge bedrijf. Alle bijzondere meubels zijn tot in detail ontworpen en passen perfect binnen de huisstijl .

Gietvloeren van Arturo
In het pand bevinden zich verschillende ruimtes met een Arturo gietvloer. Zo heeft de ‘apenkooi’ een eigen identiteit gekregen met de banaan-gele coating van Arturo. In de eveneens door Careson verzorgde bedrijfskeuken ligt een Arturo gietvloer.

In de entree van dit gebouw versterkt de witte gietvloer het krachtige blauw van Coolblue op de wanden. De toiletten, pantry’s en kopieer/printer hoeken zijn voorzien van een blauwe gietvloer. Een groene coating in de sport/afreageerkamer en een betonlook in de magazijnkamer maken het geheel af.

Lijmen en egalisaties van UZIN
Voor het verlijmen van de verschillende soorten vloerbedekking is gebruik gemaakt van de producten van UZIN. De egalisatie zorgde voor een perfecte ondergrond.