COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Arturo Color Collection 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Pathé Cinemas Amersfoort

Nieuwbouw Pathé Cinemas Amersfoort

  • Type gebouw: Gebouwen
  • Merk: UZIN, Arturo
  • Land: Nederland

Kreikamp Projectinrichting heeft voor Pathé cinemas diverse bioscopen ingericht, waaronder de bioscoop van het nieuwbouwproject Eemplein in Amersfoort: een prachtige bioscoop met 8 zalen met in totaal 1700 stoelen.

 Pathé cinemas heeft  het ontwerp laten maken door Architect studio NAÇO (Paris) in samenwerking met de Nederlandse architect en vormgever Robert Helmink van Bu Roh (Vorden). Voor Pathé cinemas is het belangrijk dat de huiskleuren rood en paars terugkomen in het ontwerp. Daarnaast is het belangrijk  dat de gekozen materialen geschikt zijn voor het intensief gebruik van een bioscoop

De uitvoering

De inrichting van Pathé cinemas is te herkennen aan het gebruik van opvallende kleuren en vormen. Zo wordt er bijvoorbeeld veel gewerkt met cirkels en vlakken in een andere kleur. Door verschillende disciplines, materialen en partijen bij elkaar te brengen, wordt een beroep gedaan op de coördinatie en uitvoering van Kreikamp Projectinrichting die de hectiek van een klus van dit kaliber, door haar ruime ervaring in goede banen weet te leiden.

In de verschillende ruimtes wordt gebruik gemaakt van diverse soorten vloerbedekking en van Arturo gietvloeren en coatings.  (Tapijt: Danks Wilton Colortec 1500 in diverse kleuren (eigen import.) Vinyl banen: Forbo Flooring Eternal, Forbo Flooring Sarlon, Armstrong Cenit. Schoonloop: Coral brush)

De volgende Pathé bioscoop staat al weer ingepland voor Kreikamp Projectinrichting! In de zomer van 2013 staat de renovatie van Pathé Scheveningen op de planning.