COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Arturo Color Collection 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Piccolino Den Bosch

Kinderschoenenzaak met nieuwe look.

  • Merk: Arturo
  • Land: Nederland

 

Piccolino, gevestigd Achter het stadhuis te 's-Hertogenbosch, is Nederlands
oudste kinderschoenenwinkel. Sinds de opening in 1983 is Piccolino een landelijk begrip waar het gaat om exclusieve en modieuze kinderschoenen.

Het bestaande interieur was gedateerd en toe aan een restyling. Voor deze uitdaging heeft de opdrachtgever Wout Straalman Interieurs te ’s-Hertogenbosch ingeschakeld, die met zijn team het interieur van de bekende kinderschoenen winkel van een totaal nieuwe en frisse uitstraling heeft voorzien.

Er zijn in het interieur veel duurzame materialen toegepast, waaronder ook een Arturo gietvloer. Het toegepaste type vloerafwerking is een Arturo PU2030 Gietvloer, uitgevoerd in een betonlook van twee kleuren en afgewerkt met de zeer slijtvaste Arturo PU7975 Toplak mat. Voor de applicatie van dit UV-stabiele vloersysteem is door WS Interieurs een samenwerking aangegaan met De Vloervakman te Drunen, een applicatiepartner van Arturo Unique Flooring.

Op zaterdag 28 juli 2012 heeft Piccolino haar deuren wederom geopend met een oogstrelend nieuw interieur als eindresultaat.