COLOR COLLECTION

Laat je inspireren door de Arturo Color Collection en bepaal jouw favoriete kleur.

 Arturo Color Collection 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Reclamebureau Alientrick, Hengelo (O)

Het nieuwe pand van multimedia bureau Alientrick in Hengelo is geheel voorzien van PU-gietvloeren.

  • Merk: Arturo
  • Land: Nederland

Alientrick Hengelo is een multimedia bureau dat afgelopen jaar een nieuw pand liet bouwen aan de Oosterveldsingel in Hengelo(O). Het gehele pand is voorzien van PU-gietvloeren.

Entree
De ruime entree van dit reclamebureau is voorzien van een grijze betonlook. Op deze grijze betonlook-vloer zijn zitelementen geplaatst in de kleuren van de verschillende spreekruimtes die grenzen aan deze entree.

Spreekruimtes in kleur
Op de begane grond bevinden zich drie bespreekruimtes in verschillende kleuren. In de oranje, rode en paarse ruimte zijn de wanden en vloeren perfect op elkaar afgestemd waardoor een krachtig beeld ontstaat. Op de tweede verdieping bevindt zich een witte ruimte met een prachtig uitzicht. Deze ruimte contrasteert mooi met de grijze betonlook in de naastgelegen kantine.

Lunchruimte
De lunchruimte van dit reclamebureau is van alle gemakken voorzien. Een kookeiland en lange tafels voor alle medewerkers om rustig te kunnen eten. Zelfs een loungehoek met spelcomputers ontbreken niet. In deze grote ruimte is een naadloze Arturo PU-gietvloer een praktische en esthetische keuze.