COLOR COLLECTION

In de Arturo Color Collection krijgen kleur en creativiteit alle ruimte. Zo geef je elk interieur en iedere ruimte een sfeer die goed voelt.

 Ontdek de Color Collection 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

SPECIALIST IN GIETVLOEREN

 

Arturo producten worden geproduceerd door Uzin Utz Nederland bv. Al meer dan 40 jaar een toonaangevende producent van gietvloeren en andere kunstharsvloeren en leverancier van diverse vloersystemen voor renovatie en nieuwbouw aan vloerenbedrijven in heel Nederland.

Naast Arturo Unique Flooring levert Uzin Utz Nederland met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF en codex een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen. 

Uzin Utz Nederland is onderdeel van de Duitse Uzin Utz Groep. De Uzin Utz groep is net als Uzin Utz Nederland toonaangevend in de vloerenbranche. Uzin Utz Nederland denkt al ruim 50 jaar één of meerdere stappen vooruit. Wat zal de markt de komend jaren vragen? Hoe duurzaam zijn onze materialen? Wat kunnen we verbeteren?

Onze kennis en praktijkervaring delen wij graag met de gebruikers van onze producten. Wij zien het als deel van onze verantwoordelijkheid dat onze producten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ingezet.

Kortom: om samen een gezonde toekomst tegemoet te zien, investeren wij in onze producten, mensen en bedrijfsprocessen. Met als resultaat: minimale belasting van onze omgeving én tevreden opdrachtgevers.

Lees verder over Uzin Utz Nederland bv >