Downloads

Aanvraagformulier Uzin Utz Nederland Garant Systeem PDF, 156 kb   download  
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uzin Utz Nederland Garant Systeem

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Een foutje, ongelukje kan grote (financiële) gevolgen hebben. De ervaring leert dat algemene voorwaarden u niet altijd kunnen vrijwaren. Vaak is het de vraag wiens voorwaarden in voorkomende gevallen gelden. Uzin Utz Nederland biedt u hierin de helpende hand.

Aanvragen garantie

De applicateur vraagt voorafgaand aan het project de garantie aan door middel van het aanvraagformulier. Uzin Utz Nederland organiseert de rest. De applicateur  betaalt geen premie en heeft geen eigen risico. Op die manier kan de opdrachtgever dus heel gemakkelijk de zekerheid worden geboden die gevraagd wordt. Uzin Utz Nederland sluit met de applicateur de overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar deze applicateur en naar de opdrachtgever.

Extra zekerheid voor de eindgebruiker

Helaas houden bedrijven soms op te bestaan. Stel dat dat uw bedrijf betreft… op wie kan de eindgebruiker zich dan beroepen? Met de Uzin Utz Nederland-Excedent-Garantie als vast onderdeel van het Uzin Utz Nederland-Garant-Systeem kan de eindgebruiker in deze situatie direct bij ons terecht. De garantie op ons product of advies blijft dan ongewijzigd van kracht.

Met het Uzin Utz Nederland-Garant-Systeem kunt u uw opdrachtgever minimaal 5 jaar zekerheid bieden. Wij sluiten met u een overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar u en naar uw opdrachtgever.

Uw opdrachtgever eist kwaliteit èn zo min mogelijk overlast. Het Uzin Utz Nederland-Garant-Systeem past perfect in dat eisenpakket.

Wij staan achter onze producten en adviezen

Schade die is veroorzaakt door een gebrek in een door Uzin Utz Nederland geleverd product en/of een fout in een door Uzin Utz Nederland gegeven schriftelijk advies zijn met het Uzin Utz Nederland-Garant-Systeem verzekerd. Vervangingskosten worden vergoed (exclusief de vervolgschade).

Sluit daarom het Uzin Utz Nederland-Garant-Systeem af voor projecten. Dit biedt zowel de applicateur als de opdrachtgever zekerheid.

Wilt u meer informatie over het Uzin Utz Garant-Systeem? Neem dan contact met ons op.